cadeenesfrnlru
Contact Details
info@immonautic.com
+34.972 967 599
+34.972 967 599 info@immonautic.com
Met 4 ImmoNautic Yachting kantoren in Spanje zijn we perfect geplaatst om u te helpen de perfecte boot of het jacht van uw dromen te vinden… en een ligplaats of een woning met een eigen aanlegsteiger die erbij hoort !

Aarzel niet om ons te contacteren voor meer informatie over onze diensten en te zien hoe wij u kunnen helpen om al uw nautische wensen te realiseren.

Gelieve ons te contacteren met vermelding van de soort boot die u zoekt, uw ligplaats locatie of vastgoed wensen en uw budget en we zullen snel al uw yachting dromen vervullen !

Vul de tekst die u hier ziet:
captcha


ImmoNautic Yachting hoofdkantoor:

Rosas – Santa Margarita

Edifici Nautic Center
Avinguda Nord 75
E-17480 Roses-Santa Margarita
+34 972 151 768     info@immonautic.com

Immonautic team

Het hoofdkantoor van ImmoNautic Yachting bevindt zich in het Nautic Center gebouw in de residentiële jachthaven van Roses – Santa Margarita aan de Costa Brava in Spanje. Hier hebben we alle geschoold personeel en technische installaties beschikbaar om uw boot uit het water te halen (70 en 100 Ton travel-lift) en uitgebreide onderhoudswerkzaamheden, schilderen, antifouling of reparaties aan uw zeilboot of motorjacht uit te voeren.

Binnen of buiten winterstalling op het droge is eveneens mogelijk in Nautic Center. Het houden van de boot in het water voor een langere periode is hier niet mogelijk maar we hebben verscheidene ligplaatsen beschikbaar voor verkoop of verhuur in de nabijgelegen jachthaven van Rosas.

De residentiële jachthaven van Rosas – Santa Margarita is zeer exclusief en uniek in Europa. In tegenstelling tot Empuriabrava, waar bruggen de toegang voor zeiljachten en boten met een doorvaarthoogte of hoogte boven de waterlijn van meer dan 2,80 meter beperken op vele plaatsen, zijn er geen bruggen in de jachthaven van Roses – Santa Margarida. De particuliere ligplaatsen aan de appartementen, villa’s en huizen zijn geschikt voor grote zeil- en motorjachten tot 35 meter afhankelijk van de lengte van de kade van het pand en rekening houdend met de verschillende dieptes in de verscheidene kanalen en in de haven ingang.

ImmoNautic Yachting kantoren in Catalonië, Spanje

Roses – Rosas

Jachthaven Port Rosas
Edifici Hotel Univers
Avinguda de Rhode 291
E-17480 Roses

+34 972 254 922

Ons ImmoNautic kantoor (Immo Costa Brava Groep) is gevestigd in het Hotel Univers gebouw direct tegenover de jachthaven van Rosas. We hebben in de jachthaven van Rosas meerdere ligplaatsen beschikbaar voor verkoop of verhuur voor boten tot 45 meter met een maximale diepgang van 6 meter. Ligplaatsen voor grote megajachten met diepgang tot 9 meter zijn ook beschikbaar aan de 300 meter lange pier tegenover de vissershaven. Er zijn uitgebreide onderhoudsmogelijkheden voor jachten tot 300 Ton. Winter stalling op het droge is slechts beperkt beschikbaar in de jachthaven van Roses.

Empuriabrava – Ampuriabrava

Bahia 94
Edificio Immo Costa Brava
E-17487 Empuriabrava

+34 972 451 450

Ons kantoor is centraal gelegen in de Marina van Empuriabrava, de grootste residentiële jachthaven van Europa, met meer dan 5.000 particuliere woningen aan de kanalen gelegen allen met eigen privaat aanlegsteiger. Empuriabrava heeft naast de publieke jachthaven, met toegang voor jachten tot 26 meter en met een maximale diepgang van 3,3 meter, meer dan 25 km bevaarbare kanalen met meer dan 5.000 woningen gelegen langs deze kanalen. Alle huizen, villa’s en appartementen die grenzen aan de kanalen hebben een eigen bootligplaats waar men een boot direct kan aanmeren aan de privaat aanlegsteiger van de woning. Bruggen beperken in een deel van de Marina van Empuriabrava de toegang tot de kanalen voor zeilboten en boten met een doorvaarthoogte van meer dan 2,80 meter. Alleen het eerste en oudste deel van de jachthaven van Ampuriabrava heeft geen bruggen en hier hebben de woningen met privaat ligplaats geen hoogte limiet voor uw boot. Er zijn onderhoudsmogelijkheden beschikbaar in de jachthaven voor boten tot 50 Ton.

Rosas, Santa- Margarita en Empuriabrava zijn zeer gemakkelijk bereikbaar per vliegtuig, trein of auto. De luchthavens van Girona Costa Brava en Perpignan in Frankrijk zijn slechts een autorit van 45 minuten verwijderd en het duurt 1 uur en 45 minuten via de AP7 snelweg om de internationale luchthaven El Prat in Barcelona te bereiken. Empuriabrava heeft zijn eigen vliegveld toegankelijk voor lichte vliegtuigen en kleine zakenjets. Het AVE / TGV station van Figueras is slechts 15 minuten rijden en heeft frequente treinverbindingen met hoge snelheidstrein naar de rest van Europa. Het is slechts een tiental minuten rijden naar de in/uitrit van de AP2 / E15 snelweg die directe toegang heeft tot de belangrijkste Europese snelwegen.


Calafat

Marina Port Calafat
E-43860 L’Ametlla de Mar (Tarragona)

+34 977 486 184

Ons kantoor is gevestigd de het mooie, rustige en prive jachthaven van Port Calafat aan de Costa Dorada in de buurt van Tarragona. Port Calafat jachthaven heeft een eigen prachtig woonproject die te koop of te huur zijn bij onze ImmoNautic vastgoed kantoren. Deze huizen zijn gebouwd langs de jachthaven met een prachtig uitzicht over de haven en de zee en op slechts een steenworp afstand van uw ligplaats en boot in de marina. De jachthaven heeft ook een prachtig en volledig privé zandstrand. Port Calafat heeft 324 ligplaatsen beschikbaar en er kunnen jachten tot 30 meter aanmeren met een maximale diepgang van 5,5 meter. Er zijn onderhoud en reparatie diensten beschikbaar voor boten tot 40 Ton. Voor winterstalling op het droge is 7.000 m2 ruimte beschikbaar en we hebben verscheidene ligplaatsen te koop of te huur om uw boot onder onze supervisie het hele jaar door in de haven te laten.

ImmoNautic heeft In de nabijgelegen, goed beschermde en rustige jachthaven van Port San Jordi ligplaatsen te koop of te huur waar u boten kunt aanmeren tot 20 meter lengte met een maximale diepgang van 3 meter onder ons professionele toezicht het hele jaar door.

Port Calafat en Port San Jordi Marina bevinden zich langs de AP7 snelweg en liggen op slechts 20 minuten rijden van de luchthaven van Reus (Tarragona) en 50 minuten van de internationale luchthaven Barcelona El Prat.

HOSTED BY PROSITE