cadeenesfrnlru
Contact Details
info@immonautic.com
+34.972 967 599
+34.972 967 599 info@immonautic.com

ImmoNautic Yachting heeft nieuwe en perfecte tweedehandse boten en jachten van hoge kwaliteit te koop in Spanje !

ImmoNautic Yachting is de Spaanse jachtmakelaardij van de Immo Costa Brava Group gevestigd in Spanje sinds 1975 en heeft een grote portfolio van nieuwe en gebruikte boten en jachten in perfecte conditie te koop in Spanje.

Of u geïnteresseerd bent in het kopen van een nieuw jacht in Spanje of u wilt een goed onderhouden tweedehandse boot kopen, of het nu een zeiljacht is of een motorzeiler, een motorjacht of een sportboot, een vissersboot of een cabin cruiser, een bijboot of een RIB, een jetski of een rubberboot, we zullen altijd de gepaste boot voor U vinden ongeacht het soort of de grootte van de boot waarin U geïnteresseerd bent om te kopen.


ImmoNautic werkt nauw samen met boot dealers en jachtmakelaars in het middellandse zeegebied en biedt een totale boot en jacht makelaarsdienst aan in uw eigen taal. Van het lokaliseren van de juiste boot die het meest geschikt is aan uw individuele wensen en budget tot de afronding van de aankoop van uw boot in Spanje met alle wettelijke formaliteiten, verzekering, technische en administratieve eisen die nodig zijn om te zorgen voor een soepele en plezierige ervaring voor het kopen van uw boot! Onze meertalige medewerkers kunnen u helpen bij de aankoop van uw boot of jacht in de volgende talen: Engels, Frans, Spaans, Duits, Nederlands, Catalaans, Italiaans of Russisch.

cadaques

ImmoNautic kan uw boot verzekeren bij de beste maritieme verzekeringsmaatschappijen in Europa en kan U helpen met uw boot registratie in Spanje, in België of met de oprichting van een Spaanse, Europese of offshore vennootschap om uw nieuwe of gebruikte boot te verwerven en te registreren gebruik makend van mogelijke voordelen van lokale BTW wetgeving en veiligheidsvereisten voor uw boot of kwalificaties voor de kapitein of bemanning.

ImmoNautic Yachting heeft een advocaat gespecialiseerd in vastgoed en verzekeringen en een voormalige lijnpiloot in het dagelijks bestuur. Beide hebben meer dan 35 jaar ervaring in oceaan zeilen, inclusief maxi Ocean Racing, wereld omzeiling en in het omgaan met grote motor- en zeiljachten. Ze zullen verheugt zijn om u te helpen bij de aankoop van uw nieuw jacht en voor het vinden van een ligplaats of woning met een eigen aanlegsteiger in Spanje geschikt voor uw nieuwe boot.

Met 4 ImmoNautic Yachting kantoren in Spanje zijn we perfect gepositioneerd om U te helpen de perfecte boot of jacht van uw dromen te vinden!

ImmoNautic vindt altijd de beste ligplaats of woning met eigen aanlegsteiger voor uw boot of jacht in Spanje!

ImmoNautic Yachting kan niet alleen de perfecte boot in Spanje voor u vinden maar kan, indien nodig, ook de ideale ligplaats voor uw jacht in een van de prachtige Spaanse jachthavens langs de Middellandse Zee lokaliseren.

ImmoNautic heeft niet alleen vele boot ligplaatsen te koop of te huur in de Spaanse jachthavens, maar heeft ook honderden eigendommen direct aan het water te koop in de residentiële jachthavens van Empuriabrava en Rosas – Santa Margarita, in de jachthaven van Playa d’Aro, in de marina van Port Calafat en in de jachthaven van Port San Jordi. Al deze woningen zijn direct aan het water of aan de kanalen gelegen en hebben allemaal een eigen ligplaats die geschikt is om uw boot direct aan te leggen aan de steiger van uw villa, huis of appartement of deze eigendommen bevinden zich in de jachthaven op slechts een steenworp afstand van de ligplaats van uw boot.

SantaMargarita

Immo Nautic Cataluña S.L. is de nautische afdeling van de Immo Costa Brava Group en is gespecialiseerd in de verkoop van nieuwe of kwaliteit tweedehandse boten, ligplaatsen en onroerend goed met een eigen privaat aanlegsteiger in Spanje. De immobiliën portefeuille van villa´s, huizen, appartementen direct aan het water gelegen is uitgebreid en van hoge klasse en alle woningen te koop bij ImmoNautic hebben een eigen ligplaats, aanlegsteiger of dok voor uw boot direct aan de woning gelegen of deze eigendommen zijn gelegen in de jachthaven zelf en hebben een direct uitzicht op uw ligplaats en boot in de marina.

Immo Costa Brava is een van de grootste immobiliën makelaars in Noord-Spanje met meerdere kantoren over Catalonië en heeft meer dan 2.000 eigendommen, ligplaatsen, huizen, villa’s, appartementen en vakantiewoningen te koop en te huur in Spanje.

ImmoNautic Yachting kan de perfecte boot, ligplaats of woning met een eigen ponton bij uitstek geschikt om uw boot aan te meren voor U vinden. Neem contact op met ons met vermelding van het soort boot die U zoekt, uw ligplaats of vastgoed wensen en uw budget en wij zullen al uw mogelijke yachting dromen vervullen !

Roses Marina

ImmoNautic Yachting kan ook uw boot of jacht voor U verkopen. We kunnen uw boot op het droge stallen en superviseren of deze kan onder onze supervisie in het water blijven in de jachthavens van Rosas, Santa Margarita of Empuriabrava aan de Costa Brava of in de marina van Port Calafat of Port San Jordi aan de Costa Dorada (Tarragona) in Spanje.

Neem contact op met ons voor meer informatie met uw naam, e-mailadres en telefoonnummer samen met uw boot details en boot locatie.

HOSTED BY PROSITE